Gardsbakst frå glødande steinomn
Vi brenn for god bakst – og i Brendjordsbyen er vegen frå jord til bord så stutt at vi tek oss god tid til sjølve baksten. Du kjenner det på smaken.
![](https://brendjordsbyen.no/wp-content/uploads/2022/05/Kjersti-i-bakeriet-1-1024x683.jpeg)
Finnast betre start på dagen enn fersk bakst servert ute på tunet, krinsa av århundregamle tømmerveggar og gode vener?
Det er lite her i livet som slår smaken av godt brød. I Brendjordsbyen vil vi gjerne dele gleda over gode råvarar og handverk. Difor baker vi brød, boller og kanelsnurrar så ofte vi kan – i høgsesongen mest kvar dag.
Favorittar frå steinomnen:
- Kanelsnurrar
- Vaniljebolle
- Byggbrød
- Valnøttbrød
![](https://brendjordsbyen.no/wp-content/uploads/2022/06/Edvard-Kielland-Molmen.jpeg)
Foto: Edvard Kielland Mølmen